Toetsweekbegeleiding bij StudieJunk

Een puntje van rust
tijdens een periode vol stress

De meeste scholen lijken er haast van te houden. De meeste leerlingen haten het: de toetsweek! Een week lang proefwerken en toetsen maken, wat een ellende. Natuurlijk, als je alles goed hebt gepland, bijgehouden en op tijd bent begonnen met leren, valt het allemaal wel mee. Maar toch, hoe pak je dit nu het beste aan...?

Met behulp van onze toetsweekbegeleiding ga je rustig en met ene goede voorbereiding de proefwerkweek in. Toetsweekbegeleiding zal inhouden dat leerlingen gedurende drie weken, drie dagen per week, onze hulp krijgen met de voorbereiding voor en tijdens de toetsweek. We starten twee weken voor de toetsweek met de begeleiding en de derde week is de week van de toetsweek. De leerlingen krijgen hulp bij het maken van de planning en de uitvoering ervan. In een rustige leeromgeving kunnen toetsen worden geleerd, overhoord en het kennisniveau worden bijgespijkerd. 

Deze vorm van begeleiding is met name voor leerlingen die gedurende het schooljaar prima in staat zijn zelf huiswerk te maken, toetsen te leren en te plannen, maar tijdens de toetsweken het overzicht verliezen. Natuurlijk is er extra aandacht voor de vakken waar een leerling moeite mee heeft of kan een kleine achterstand worden weggewerkt, maar het is niet de bedoeling om een achterstand van één of meerdere periodes in die twee weken in te halen.

Wat zijn de kosten voor toetsweekbegeleiding?

De kosten bedragen €300,- voor drie weken begeleiding.