StudieJunks studieplek!

Zelfstandig leren met toezicht

Kan uw tiener goed zelfstandig leren, maar ontbreekt het aan een rustige, prikkelarme, gezellige studieplek met de mogelijkheid om korte vragen te stellen? Dan is de studieplek bij StudieJunk iets voor uw zoon of dochter!

We bieden aan leerlingen van de bovenbouw Havo en Vwo, HBO en Universitaire studenten de mogelijkheid voor een studieplek. Deze studieplek is een rustige werkplek voor leerlingen die zelfstandig aan de slag gaan met het maken en leren van het huiswerk zonder afleiding van telefoons en social media. Een surveillant houdt toezicht en is beschikbaar voor korte vragen. Leerlingen kunnen van maandag tot en met donderdag van 19.00 tot 22.00 terecht voor deze begeleiding. 

Wat is het verschil tussen een studieplek en studiebegeleiding?

De studieplek is met name geschikt voor bovenbouwleerlingen en studenten, die zelfstandig hun huiswerk kunnen maken. Deze leerlingen zoeken vooral een stok achter de deur om te beginnen met het maken en leren van het huiswerk. Studie- en of huiswerkbegeleiding is geschikt voor leerlingen die meer begeleiding nodig hebben bij het plannen en leren van hun huiswerk. Bij studiebegeleiding besteden we veel aandacht aan het leren van studievaardigheden en is er veel ruimte voor inhoudelijke vragen en het wegwerken van achterstanden.

Wat zijn de kosten voor een studieplek?


De kosten voor een studieplek bedragen €125,- voor vier weken begeleiding.