Plan, Maak, Leer, Begrijp & Pas toe

Studiebegeleiding helpt!

 

"Het geheim van studeren is beginnen. Het geheim van beginnen is het opbreken van je overweldigende taken in behapbare taken en dan te starten met de eerste."
Vrije vertaling Mark Twain

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het plannen van al dat huiswerk, maar soms ook wat extra motivatie nodig hebt om het werk ook echt aan te gaan pakken dan ben jij bij StudieJunk op de goede plek! 

Niet alleen maar hard leren

Als je na een vermoeiende schooldag bij StudieJunk komt hoef je niet direct aan de bak. Rust eerst even lekker uit in onze gezellige chill-ruimte waar je iets drinkt, gezellig kletst, een spelletje speelt of een tijdschrift leest.

Werkwijze
Als je begeleid wordt door StudieJunk kom je een paar keer per week − of dagelijks – uit school naar ons toe. Samen met een huiswerkcoach maak je huiswerk en helpen we je te leren.

We ondersteunen je door:

  • je te leren huiswerk zelfstandig te plannen
  • de voortgang van je huiswerk te controleren
  • je te overhoren om te zien of je de stof beheerst

Begrijp je bepaalde stof niet? Dat is niet erg. Dan geven we gewoon extra uitleg zodat je toch aan de slag kunt. Zie je het even niet meer zitten? Geeft niet, dat kan. Vertel ons wat je dwarszit en wij helpen je. Je zult merken dat het leren veel makkelijker gaat met een goede studiemethode!

Coaching
Het is vaak een combinatie van verschillende factoren die ervoor zorgt dat een leerling minder presteert. Met huiswerkbegeleiding door professionele studie- en huiswerkcoaches worden achterstanden weggewerkt en leren we onze leerlingen een betere studiemethode aan.

Als de leerling geen zelfvertrouwen meer heeft, doen wij er alles aan om hem dat te helpen herwinnen. Zo zal hij in no time weer op eigen benen staan en de opleiding succesvol kunnen vervolgen. Leren is leuk! Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat leerlingen (weer) plezier krijgen in leren. 

Leer plannen

Gebeurt het je weleens dat je een hartverzakking krijgt omdat je bent vergeten te leren voor een proefwerk of S.O.? Voortaan niet meer! Samen met je studiecoach bij StudieJunk bespreek je elke sessie je resultaten en nemen we samen je agenda door.

Op basis van het huiswerk en de aankomende toetsen wordt er samen een planning gemaakt. Je oefent ook zelf met planningen maken. Zo leer je om zelf beter te plannen zodat je nooit meer onvoorbereid op school aankomt. 

Wat kost studie- of huiswerkbegeleiding?

De onderstaande prijzen zijn per maand en afhankelijk van het aantal begeleidingssessies per week.

  • 2x per week € 200,-
  • 3x per week € 250,- 
  • 4x per week € 295,-
  • 5x per week € 330,-