"Je moet de waarheid niet verwarren met de mening van de meerderheid"

Loesje

Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware woorden zijn niet altijd mooi. De woorden hieronder zijn in ieder geval eerlijk, oprecht en van echte kenners.

Indy (oudleerling)

Dankzij StudieJunk heb ik mijn Havo-diploma gehaald. Je hebt er een rustige omgeving waar je, je voor kunt bereiden op je toetsen en je huiswerk kunt maken. Als je vragen hebt kun je altijd terecht bij Manon, ze zal je dan goede begeleiding geven! Ook de examentrainingen zijn zeker een aanrader!

Esmée (oudleerling)

StudieJunk heeft mij heel goed geholpenn bij het behalen van mijn diploma. Ik ben de begeleiders heel dankbaar en ga de begeleiding ook zeker missen nu op HBO nu! StudieJunk is zeker een aarader!

Dymph (moeder Djesse)

Mijn zoon is een jaar met veel plezier naar StudieJunk gegaan. Met altijd een welkom gevoel bij binnenkomst. Even lekker tot rust komen na een stuk fietsen. Met wat drinken en wat lekkers. Daarna naar een overzichtelijk en rustige ruimte. Mijn zoon heeft met name moeite gehad met het plannen van zijn leer en huiswerk. D.m.v. veel structuur en handvatten die geboden zijn door StudieJunk, lukt het hem nu aardig om het zelfstandig te doen. Er werd ook regelmatig contact met me opgenomen, zodat ik me ook echt betrokken voelde in het hele schoolgebeuren van mijn zoon.

Laura (moeder Noah en Ilya)

Ik kan StudieJunk echt van harte aanbevelen, ik vraag me zelfs af waarom ik onze zonen niet eerder had aangemeld. Dat had mij en onze zonen veel frustratie gescheeld.... maar goed, sinds ze naar StudieJunk zijn gegaan zijn ze op alle vakken met sprongen vooruit gegaan! En....een diploma op zak! Ik zou StudieJunk willen omschrijven als super betrokken, enthousiast, persoonlijk en erg kundig! Aanrader!

Michelle (oudleerling)

Ik heb in vwo 5 en vwo 6 bij StudieJunk huiswerkbegeleiding gehad en dit was ontzettend fijn. Er was persoonlijke begeleiding wanneer ik dat nodig had en ik kon altijd in rust werken. Ik kon om uitleg vragen over mijn vakken en als ik niks te vragen had werkte ik in rust aan mijn huiswerk. Er was af en toe wel tijd voor een grapje, maar daarna werd er ook weer volop door gewerkt. Er hing altijd een hele fijne sfeer en ik voelde me er altijd op mijn gemak. Daarnaast heb ik geleerd goede planningen voor mezelf te maken en hoe ik mijn tijd het beste kon verdelen, waar ik nu op de Pabo nog altijd profijt van heb. Ook werd ik altijd geholpen met mijn werkstukken bij het controleren van spelling en opbouw omdat ik dyslectisch ben. Dit was altijd heel erg fijn.

Lonneke (moeder Freek)

Wat ben ik blij dat we voor jullie hebben gekozen. Voor het eerst in heel veel jaar hebben wij het gevoel dat onze zoon door iemand écht gezien wordt! Zoals jij hem beschrijft, is precies zoals wij hem kennen. Heel erg bedankt!

Nicolette (moeder Bram en Joep)

Onze kinderen zijn altijd met veel plezier naar de huiswerkbegeleiding gegaan. Ze hebben leren plannen en konden zich daar goed concentreren. Hulp nabij werkt prima.

Terrie (moeder Stef)

StudieJunk is de oplossing om kids te helpen met het goed inplannen van hun huiswerk. Daarnaast hebben ze heel veel geduld. Ook hebben ze tips en tricks om snel te leren. Je ziet dat de punten omhoog vliegen en dat de kids het zelfs leuk gaan vinden om huiswerk te maken. Ook is er altijd tijd voor even ontspanning en een praatje en dat maakt dat StudieJunk een absolute aanrader is.

Anja (moeder Thomas)

Mijn zoon is geslaagd door bij StudieJunk Examentraining te volgen en daar onder begeleiding serieus aan het werk te gaan, iets wat hij thuis niet kon opbrengen.